Ensembles

Meespelen in een van de ensembles van De Muziekunie!

Belano

Altijd al in een ensemble willen spelen maar je vond de drempel te hoog dan is BELANO hét ensemble, waar leeftijd niet van belang is maar muziek maken en samenspelen voorop staat! Partijen worden op maat gemaakt! Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten. De repetities vinden wekelijks plaats op maandagmiddag van 14.30 tot 16.15. In het totaal zijn het ca 30 repetities, waarvan 15 onder leiding van Ellen Mertz. De andere repetities zijn onder leiding van de pianiste Margriet.

Lesdag: maandagmiddag van 14.30 tot 16.00 Wij starten half september.
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier. Voor verdere informatie neem dan contact op met:
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Blokfluitensemble Da Capo

Samenspelen is toch de leukste manier om muziek te maken!! Het daagt je uit, mooie ontspanning voor lijf en geest en je hebt altijd wel wat te oefenen voor de volgende repetitie! Het maakt niet uit of je nu sopraan-/alt-/tenor- of bas-blokfluit speelt. Bij Da Capo kun je lekker meespelen.
We spelen divers repertoire en eigen inbreng is ook welkom!

Lesdag: maandagmiddag van 16.15 tot 17.15 (1x in de 14 dgn) Het zijn ca 15 lessen. Wij starten half september. Geen les in de vakanties en de laatste les eindigt voor de voorjaarsvakantie!
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier. Voor verdere informatie neem dan contact op met:
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Koffietijd in Hét Postkantoor op zondag 3 maart!

De twee ensembles van De Muziekunie, Belano en Da Capo, geven op zondag 3 maart een concertje in Hét Postkantoor in Bovenkarspel.

Vanaf 10.00 kunt u inlopen en aanschuiven voor een kopje koffie/thee met wat lekkers, en natuurlijk ook een gezellig praatje, vooraf en in de pauze! Aanvang concert 10.45.

De kosten zijn €3,00 Voor verdere informatie zie ook het lokale blad Bokaal van Bovenkarspel