50 + Ensembles

Meespelen in een van de 50 + Ensembles van De Muziekunie!

Belano

Altijd al in een ensemble willen spelen maar je vond de drempel te hoog dan is BELANO hét ensemble, waar leeftijd niet van belang is maar muziek maken en samenspelen voorop staat! Partijen worden op maat gemaakt! Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten. De repetities vinden wekelijks plaats op maandagmiddag van 14.30 tot 16.15. In het totaal zijn het ca 30 repetities, waarvan 15 onder leiding van Ellen Mertz. De andere repetities zijn onder leiding van de pianiste Margriet.

Lesdag: maandagmiddag van 14.30 tot 16.00 Wij starten half september.
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier. Voor verdere informatie neem dan contact op met:
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Blokfluitensemble Da Capo

Samenspelen is toch de leukste manier om muziek te maken!! Het daagt je uit, mooie ontspanning voor lijf en geest en je hebt altijd wel wat te oefenen voor de volgende repetitie! Het maakt niet uit of je nu sopraan-/alt-/tenor- of bas-blokfluit speelt. Bij Da Capo kun je lekker meespelen.
We spelen divers repertoire en eigen inbreng is ook welkom!

Lesdag: maandagmiddag van 16.15 tot 17.15 (1x in de 14 dgn) Het zijn ca 15 lessen. Wij starten half september. Geen les in de vakanties en de laatste les eindigt voor de voorjaarsvakantie!
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier. Voor verdere informatie neem dan contact op met:
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Concertje op 3 april

Maandag 3 april geven wij, Belano en Da Capo, een gezamenlijk concertje in de grote zaal van `t Middelpunt te Grootebroek. Gratis toegang. Aanvang 15.00 met kleine pauze. Wij laten dan enkele stukken horen waar we afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Van Händel, Jazz, tot Klezmer! Ben je enthousiast geworden en wil je graag meespelen in Belano of Da Capo, dat kan!! De ensembleleden gaan zelf ook nog stukken laten horen. Samenspelen is ons mooiste en grootste doel!

Op maandag 17 en 24 april, 14.30 – 16.00, is er gelegenheid om mee te spelen en je eventueel daarna aan te melden voor het volgende seizoen! Voor Da Capo kan meespelen alleen op 17 april vanaf 16.15