Britt van Es

Hoi, ik ben Britt van Es en ik geef les in koperblaas instrumenten

Wat zijn nou koperblaasinstrumenten? Dat zijn trompetten, bugels, cornetten, hoorns, baritons , euphoniums en bassen. Deze instrumenten kan je bij mij leren spelen.

Als 7 jarig meisje ben ik bij de fanfare begonnen met bugel spelen. Ik vond het zo leuk dat ik bugel ben gaan studeren aan het Alkmaars Conservatorium. Ook vond ik het erg leuk om dirigent te worden en ben daar gestart met Hafabra directie lessen. Tijdens mijn studie ben ik overgestapt van bugel naar trompet en ben verder gaan studeren aan het conservatorium van Amsterdam waar ik mijn diploma’s behaald heb.

Al ruim 20 jaar geef ik les aan leerlingen van verschillende muziekscholen, muziekverenigingen en aan privé leerlingen. Daarnaast ben ik als dirigent verbonden aan een aantal muziekverenigingen.

Heb je zin om een koperblaas instrument te leren bespelen? Neem dan contact met mij op om een les afspraak te maken.

Voor wie: Voor iedereen die zijn voortanden gewisseld heeft, jong en oud.
Waar: In Grootebroek of in Wognum.
Wanneer: Maandag middag/avond
Les duur: 20 minuten voor eerstejaars, 25 of 30 minuten voor meerderjaars.

Voor de tarieven en overige vragen kunt u contact opnemen met mij via bvanestrompet@ziggo.nl of via 06-50552475