Ellen Mertz

Met veel plezier geef ik hobo- en blokfluit-les aan jong en oud!

Ellen Mertz volgde haar opleiding hobo aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij
Carlo Ravelli en studeerde af in 1983. In 1990 is zij bij Berend van Halsema blokfluit gaan studeren en in 1994 afgestudeerd.

Op 8-jarige leeftijd ben ik met blokfluit begonnen en toen ik 12 jaar was met hobo! Blokfluit is een mooi instrument om mee te beginnen. Je leert lekker blazen, noten lezen en `tellen`. De blokfluit is niet zomaar een instrument om op te beginnen, maar is een volwaardig muziekinstrument. Denk maar aan de grote blokfluitfamilie van sopraan, alt, tenor en bas! Ben je al wat gevorderd op de sopraanblokfluit en je wilt gewoon nog lekker blijven fluiten dan stap je over naar de alt-blokfluit.

Blokfluit is ook een mooie voorbereiding wanneer je hobo wilt gaan spelen maar nog iets te jong bent. Je leert goed blazen, noten lezen en tellen wat je allemaal kunt gebruiken wanneer je met hobo begint.

Docent: Ellen Mertz
Blokfluit vanaf 6 jaar en ouder (volwassene beginnen dan op de altblokfluit) Hobo vanaf 9 jaar
Lesdag: dinsdag
Lestijd: in overleg met docent
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Voor tarieven en verdere informatie neem dan contact met mij op.
E-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Samen muziek maken is een van de leukste dingen om te doen!

Belano!

Altijd al in een ensemble willen spelen maar je vond de `drempel`te hoog dan is BELANO hét ensemble, waar leeftijd niet van belang is maar muziek maken en samenspelen voorop staat! Partijen worden op `maat` gemaakt! Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten. De repetities vinden wekelijks plaats op maandagmiddag van 13.30 tot 15.00.

Lesdag: maandagmiddag van 13.30 tot 15.00
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier.
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com

Blokfluitensemble

Altijd al in een ensemble blokfluit willen spelen op sopraan/alt/tenor of bas, dan is dit het moment om mee te komen spelen in het blokfluitensemble. We spelen divers repertoire en eigen inbreng is ook welkom!

Lesdag: maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 (1x in de 14 dgn)
Locatie: ’t Middelpunt, Zesstedenweg 163 te Grootebroek

Aanmeldingen tel. 06 2335 4275 of gebruik het inschrijfformulier. Voor verdere informatie neem dan contact met mij op. (06 2335 4275)
e-mail: ellen.mertz57@gmail.com