Gregor Overtoom

Ik ben Gregor Overtoom en ben violist en vioolleraar

Laat het leren van viool spelen een feest zijn, dat is mijn streven. De viool is een instrument wat je al op jonge leeftijd kan leren, vanaf 6/7 jaar vind ik de meest geschikte leeftijd, ook op oudere leeftijd kan je erg ver komen op de viool.

Wel is doorzetten en oefenen belangrijk om je ideale muziek mooi te kunnen spelen want viool leren spelen gaat niet zomaar, maar geeft wel voldoening! Zo kan je al vroeg beginnen met samenspelen en dat maakt het vioolspelen echt leuk want in een orkestje spelen is muziek maken een feestje.

Met al mijn ervaring als muzikant in vele stijlen muziek, o.a. tango-, jazz-, film-, symfonische en barokmuziek, kan ik je veel leren op de viool. Ja alle muziek kan je op de viool laten klinken, zo ook van je pop idolen en van films en wat je maar kan bedenken.

Door het lesgeven op muziekscholen ben ik ervaren in het lesgeven aan jong en oud en heb ik een afwisselende gedegen les methodiek.

Tevens ben ik altviolist. De altviool heeft een mooi donker en warm geluid en neigt qua klank meer naar de cello. Je kan er dus voor kiezen hier les in te nemen.

Er is altijd een mogelijkheid om een proefles te nemen, ik heb altijd een maat viool voor je beschikbaar op te proberen en eventueel voor een periode van maximaal een jaar eentje te huren ( 100,- per jaar)

In les duur kan je kiezen: 20/25/30 min en duo les is 40 min.

De lessen vinden plaats in Grootebroek als centraal punt en Wognum als dependance in overleg.

Voor meer info over mij en mijn activiteiten in de muziek zie:
Website: gregorspeeltviool

En over de tarieven neem dan direct contact me op:
E-mail: gregorovertoom@gmail.com
Tel: 06-41947718