John van der Schaaf

John van der Schaaf is een bevlogen docent slagwerk met een enorme praktijk ervaring

Of je een beginner bent die nog nooit een paar stokken in zijn hand gehad heeft, of een gevorderde speler die op zoek is naar nieuwe invloeden en inspiratie… iedereen is welkom.

Alle lessen worden afgestemd op het niveau en de interesse van de leerling en een uiterst belangrijk onderdeel van deze lessen is het spelplezier. Muziek maken is leuk, dus de lessen moeten ook leuk zijn.

Verweg de meeste leerlingen willen drummen. Noten lezen is niet nodig, maar wel een handigheidje wat de meesten spelenderwijs oppikken. Daarnaast is het meespelen met bestaande songs ook een absolute ‘must’.

Naast drums is John ook een van de weinige slagwerkers in de regio die in staat is om lessen te verzorgen op instrumenten als Pauken, Xylofoon, Marimba, Djembe, Conga’s en klein slagwerk. Met het kleine slagwerk (als shakers, tamboerijn, maracas etc.) is het ook goed mogelijk om projecten te doen op scholen.

Momenteel zijn er lessen in Enkhuizen, Wervershoof, Wognum en Stedebroek. Lestijden worden altijd in overleg afgesproken.

Wil je meer weten?

Stuur een mail naar boemtak@gmail.com of bel 06 – 2244 3420.