Naomi Rubinstein

Naomi Rubinstein

Naomi Rubinstein studeerde cello bij Nadia David en Pieter Wispelwey. Na haar afstuderen volgde zij verschillende masterclasses, onder andere bij Colin Carr en Michael Muller.

Als uitvoerend celliste is zij verbonden aan Het Promenade Orkest. Daarnaast heeft zij een eigen lespraktijk, geeft les op verschillende muziekscholen en organiseert sinds 12 jaar een zeer succesvolle cello week in een kasteel in Frankrijk op een prachtig landgoed, waar een week lang intensief samen gespeeld wordt. In 2019 was zij een van de docenten tijdens het Cello Festival in Dordrecht, Dordt in Cello.

Naast het spelen in orkesten en ensembles heb ik het altijd erg leuk gevonden om les te geven, zowel aan kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. Ik wil mijn leerlingen graag helpen met het ontwikkelen van hun techniek, het spelen makkelijker te maken en daardoor ook meer plezier te ervaren. Naast individuele lessen organiseer ik regelmatig groepslessen. Het is heel erg leerzaam om samen te spelen en het voegt een heleboel speelplezier toe en samen spelen is natuurlijk het leukste wat er is. Ik geef les aan kinderen vanaf 5 jaar, er zijn cello’s in alle maten te huur. Voor volwassenen die beginnen raad ik ook aan eerst een instrument te huren.

Het is altijd mogelijk om een proefles te nemen.
Lessen in overleg van 30, 45 of 60 minuten.
Lessenkaarten van 10 lessen, graag bij het begin van de lessen betalen.
Neem contact op via naomirubinstein10@gmail.com of bel 0614132215