Pieter Nanne

Een gitarist ‘pur sang’ die zijn instrument laat spreken

Pieter studeerde klassiek gitaar in Amsterdam en verbreedde in de daar op volgende jaren zijn muzikale horizon door lessen te volgen in zowel geïmproviseerde muziek als flamenco en tangogitaar.

Bij Pieter kun je terecht voor Fingerstyle, klassiek, pop, singersongwriter/lied begeleiding, flamenco, tango en geïmproviseerde muziek als jazz en hotclub. In de basisvorming van 1 a 2 jaar leert de leerling de gitaar kennen in de vorm van een goede houding, verschillende aanslag technieken, de gehele hals leert bespelen, van blad leert spelen en al enigszins kennis maakt met verschillende muziekstijlen.

Natuurlijk levert hij maatwerk, gericht op de talenten en ontwikkelingen van de leerling, maar ziet het wel degelijk als zijn taak om de leerling ook kennis te laten maken met andere muziekvormen. Vrije keus, ja, maar dan wil hij ook graag zorgen dat er een keuze mogelijkheid ontstaat door een breed aanbod. Voor hem is dat een prachtig resultaat wanneer hij merkt dat een leerling die muziek heeft gevonden die hem of haar als een warme jas past.

Een bevlogen docent die de leerling begeleidt in de zoektocht naar zijn of haar muzikale huis.

Leslocatie: Zuiderkerk, Zuiderkerksteeg 1, 1601 HJ Enkhuizen
Voor meer info: www.pieternanne.nl
E-mail: info@pieternanne.nl