Open dag

Zaterdag 17 september open dag De Muziekunie,
mis het niet!

De Muziekunie laat van zich horen en jij kunt erbij zijn!

Op zaterdag 17 september schudt muziekgebouw ’t Middelpunt op zijn grondvesten; De Muziekunie houdt dan haar jaarlijkse open dag. Van 12.00 u. tot 14.00 u. ben je van harte welkom op onze locatie in Grootebroek.

Bij de start van het nieuwe muziekseizoen willen we je graag van alles laten horen over ons ruime aanbod. We beginnen deze middag dan ook met een miniconcert, zodat je kunt kennismaken met onze docenten en hun instrumenten.
Aansluitend is er in het hele gebouw van alles te doen: je kunt instrumenten uitproberen, docenten vragen stellen en heel veel verschillende soorten muziek beluisteren. Voor kinderen is er een spannende, muzikale speurtocht, waarbij een smakelijke verrassing te verdienen valt.

We zijn heel blij dat veel muziekverenigingen uit de regio aanwezig zijn. Zo kun je gemakkelijk informeren naar de mogelijkheden van samenspel voor jouw instrument.
Ook beginners kunnen al snel samenspelen met anderen. Bijvoorbeeld in ons beginnersorkest of in de blokfluitklas. Daarnaast is seniorenorkest Belano present, om jong en oud te inspireren muziek te blijven maken.

Op onze open dag presenteren we tevens onze nieuwe serie proeflessen. Profiteer van de aanbieding: 3 proeflessen op een instrument naar keuze voor maar € 25,00. Informeer vrijblijvend of geef je direct op!

Open Dag De Muziekunie 17 september
’t Middelpunt, Zesstedenweg 163, Grootebroek
12.00 – 14.00 uur
Vrij toegankelijk